Planinski treking

Ljiljana Krasić i PSK Mosor Niš dominirali Povlenom

Teško je pronaći nove reči za početak bilo kog izveštaja sa Treking Trejl lige Srbije. Možda krenuti u stilu današnjih tabloidnih tekstova naslovom „Šokantno 4. mesto Ljiljane Krasić“? Pa onda u tekstu objasniti da je četvrta ipak u konkurenciji sa muškarcima a da je u apsolutnoj ženskoj konkurenciji sve po starom. 5. kolo TTLS na Povlenu prošlo je isto kao i sva predhodna, potpunom dominaciijom Ljiljane Krasić i ženske ekipe PSK Mosor Niš. O Ljiljinom nastupu u ovom kolu najbolje svedoči pogled na listu finišera sa dobro poznatim imenima muškarcima u trejl trčanju koji su se plasirali iza nje.

Ekipnu pobedu Mosoru donele su još Nela Lazarević osvajanjem 3. i Mirjana Danković 5. mesta. Milica Vučković zauzela je 15. a Mila Vasiljev 18. mesto. Dragan Gagi Stojiljković plasirao se na odlično 7. mesto u muškoj konkurenciji.

U generalnom plasmanu TTLS izvesno je da Ljiljana Krasić i ekipa PSK Mosor imaju najrealnije šanse da se na kraju godine podignu šampionskie pehare, dok veliku borbu za 3. mesto vodi Mirjana Danković sa takmičarkama beogradske Pobede Jelenom Pajić i Anom Stanković.

Do kraja Lige očekuju nas još dva kola. Sledeće je na Rajcu 24. septembra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *