Planinsko trčanje

Rajac Trail

Rajac Trail
Poslednja trka sezone u planinskom trčanju održala se na Rajcu 09. 10. 2021. PSK Mosor je bio najbrojnija ekipa na trci odakle se vraćamo sa medaljom koju je u ženskoj konkurenciji osvojila sjajna Ljiljana Krstić. Konkurencija je bila izuzetna u svim konkurencijama pa tako njen rezultat još više dobija na značaju. Raduje odličan plasman i našeg najmlađeg trkača Veljka Velimirovića koji je pored standarno dobrog Nemanje Ristovića uz Ljiljanu osvojio poene za naš tim u ekipnoj konkurenciji. Ostali standarno dobri. Teški vremenski uslovi obeležili su trku. Sve vreme je padala kiša pa je uz gusti maglu i klizavu stazu trka bila izuzetno naporna i za takmičare i za organizatore.
Plasmani naših trkača:
Ženska konkurencija:

 1. Liljana Krasić
 2. Jadranka Tasić
 3. Viktorija Marković
 4. Ivka Veljković
 5. Ivona Velimirović
 6. Olivera Stanković
  Muška konkurencija:
 7. Nemanja Ristović
 8. Veljko Velimirović
 9. Đorđe Stamenković
 10. Aleksandar Blagotić
 11. Jovan Rajković
 12. Aca Krstić
 13. Stevica Blagojević
  Ekipno smo zauzeli poslednje 4. mesto od 4 ekipe koje su ostvarile plasman.
  Sezona iza nas nije bila rezultatski tako uspešna kako smo očekivali, ali je donela nekoliko pojedinačnih sjajnih rezultata a dobili smo i nekoliko novih trkača na koje se ozbiljno računa u narednim sezonama.
  U generalnom plasmanu za 2021. godinu ekipno smo zauzeli 4. mesto a pojedinačno Nela Lazarević je osvojila 4. a Nemanja Ristović 5. mesto.
  Ostale plasmane možete videti na linku https://cutt.ly/bnegOsC