Vesti

Veliki uspeh članice PSK Mosor, Ane Palamarević koja je na filmskom festivalu Cortafest odnela dve prestižne nagrade za svoj autorski film

Veliki uspeh članice PSK Mosor, Ane Palamarević koja je na filmskom festivalu Cortafest odnela dve prestižne nagrade za svoj autorski film. Planinarski savez Srbije je podržao ovaj tracicionalni festoval koji godinama organizuje PK Železničar iz Indjije.
Čestitke Ana

Moj film “Dan posle” nosi dve nagrade sa festivala – XII ČORTA FEST u organizaciji PK Železničar iz Indjije a u okviru Planinarskog saveza Srbije.

 1. Nagrada za najbolju originalnu muziku.
  Autor muzike u filmu “Dan posle” I nosilac nagrade je naš poznati multiinstrumentalista i vokalni izvođač etno muzike Aleksandar Vasov. Poseban član žirija za muziku bio je Nikola Vranjković. Nagradu je uručio predsednik žirija i potpredsednik Planinarskog saveza Srbije Dragoslav Gogić.
 2. Nagrada MALI KOMARAC za najbolji film u svojoj kategoriji. Nagradu je uručio predsednik Planinarskog saveza Srbije Iso Planić.
  Zahvaljujem se žiriju što je moj film “Dan posle” prepoznao kao jedinstvenu filmsku belešku o stravičnom dogadjaju koji je zadesio Staru planinu oktobra 2019., što je prepoznao moj entuzijazam, emociju I poruku filma.
  Neizmerno se zahvaljujem mojim direktnim saradnicima na filmu bez kojih film ne bi bio ovakav kakav jeste, Aleksandru Vasovu (muzika) I Slobodanu Ćosiću (montaža), kao i Milanu Pešiću, Miljanu Stojanoviću I Aleksandru Ćirkovću na ustupljenim kadrovima požara u uvodnom delu filma.
  Zahvaljujem se porodici I svim prijateljima koji su mi bezrezervno pružali podršku, davali sugestije i uvek bili tu za mene.
  Veliko hvala svima! 🥂🍾
  Indjija, 17.-20.11.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *