Obuke i kursevi

OSNOVNA PLANINARSKA OBUKA

Planinarsko sportski klub Mosor Niš, za svoje članove i članove Planinarskog saveza Srbije po peti put organizuje Osnovnu planinarsku obuku u skladu sa Pravilnikom sa planom i programom izvođenja osnovne planinarske obuke.
Cilj Osnovne planinarske obuke je upoznavanje sa najosnovnijom znanjima i veštinama o planinarstvu i planinarskoj organizaciji kroz teorijsku obuku i praktične aktivnosti. Polaznici usvajaju osnovne procedure i etičke principe planinarstva, koji su osnova za bezbedno i odgovorno učestvovanje u planinarskim aktivnostima. Stvara se jedinstvena osnova znanja, veština, sposobnosti i stavova, koji predstavljaju osnovu za naredne nivoe specijalističkih obuka.
Teorijski deo obuke održaće se dana 20.01.2023.godine od 16-20 časova u Planinarskom domu u Tvrđavi, a praktični deo obuke će se održati dana 21.01.2023.godine od 8-15 časova.
Nakon završenog teorijskog i praktičnog dela biće testiranje polaznika, a svi koji uspešno završe test, izdaće im se uverenje PSS-a o završenoj Osnovnoj planinarskoj obuci.
Organizator i izvođač obuke je Slaviša Ivanović vodič Ib kategorije i operativni trener planinarstva sa dozvolom za rad.
Prijave na telefon 0631023016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *